۱۳۹۵ دی ۵, یکشنبه

بيسكويت كره اى


مواد لازم : 
آرد         ٣٠٠ گرم
كره         ١٥٠ گرم
پودر قند    ١٠٠ گرم
زرده تخم مرغ      ٢ عدد 
وانيل       ١ قاشق چايى خورى


طرز تهيه : 
دوستانى كه دنبال يك دستور بيسكويت كره اى ساده براى تزيين با شكلات يا فوندانت .... براى عيد نوروز يا كريسمس يا حتى هديه دادن به عزيزى هستند . شك نكنيد كه اين دستور عالى و بى نقص هست 👌 
خوب براى شروع شما بايد تمام مواد را به دماى محيط برسانيد يعنى چند ساعت قبل كره و تخم مرغ را از يخچال در بياريد . در ابتدا كره نرم شده و پودر قند را در ظرفى ريخته با همزن برقى هم بزنيد تا مخلوط شوند . سپس زرده هاى تخم مرغ و وانيل را بريزيد ( به دلخواه ميتونيد از رنده پوست ليمو هم استفاده كنيد ) و با همزن مخلوط كنيد.


و در آخر هم آرد را اضافه كنيد ولى توى اين مرحله دستكش يكبار مصرف بپوشيد ( به اين دليل كه گرماى دست باعث نشود خمير به روغن بيفتد ) و خمير را با دست ورز دهيد تا آرد مخلوط شود . سپس خمير را توى سلفون قرار دهيد و پهن كنيد  و در يخچال بگذاريد . حتما دقت كنيد دو ساعت قبل از مصرف از يخچال در بياريد تا به دماى محيط برسد و نرم شود كمى هم ورز دهيد تا راحتر بتونيد وردنه يكشيد . روى ميز كار كمى آرد بپاشيد سپس خمير را وردنه بكشيد و پهن كنيد بهتر هست كه قطر خمير نيم تا يك سانت باشد و به دلخواه با كاتر مناسب قالب بزنيد و در سينى فر كه كاغذ روغنى گذاشتيد با فاصله قرار دهيد . 


سينى فر را در فرى كه از قبل با درجه ١٧٥ سانتى گراد روشن كرديد و گرم شده به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد ( حتما توجه داشته باشيد كه ميزان حرارت فرها با هم فرق دارد و اين بيسكويت ها خيلى زود ميپزد ) . بعد از پختن و خنك شدن ميتونيد هر طورى كه دوست داريد تزيين كنيد . اين بيسكويت ها را ميتونيد در جاى خنك و خشك توى ظرف در دار مدتها نگهدارى كنيد . در ضمن من چون اين بيسكويتها رو سركار درست كردم و اونجا خيلى اجازه عكاسى نداريم فقط تونستم چند تا سریع براتون عكس بگيرم .



نكته هايى كه بايد رعايت كنيد حتما از كره استفاده كنيد نه از مارگارين😉 و اينكه اگر بخواهيد تمام سطح خميرتون موقع وردنه كشى يكدست شود بهتر از دو طرف خمير دو تا خطكش به قطر نيم سانت تا يك سانت يعنى يك اندازه باشند قرار دهيد و وردنه بكشيد تا بيسكويتهاتون قطرهای يكدست داشته باشند .



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر